Φωτοβολταϊκά σε χωράφι

Συμφέρουσα επένδυση με πολλά πλεονεκτήματα

ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ
211 1991 776

Πακέτα προσφορών

Δες ενδεικτικές τιμές από τα πιο δημοφιλή φωτοβολταϊκά συστήματα που ζητάνε οι πελάτες μας.

Η εταιρεία

Το όραμα της Eversun είναι να βοηθήσει κάθε νοικοκυριό και εταιρεία στην Ελλάδα να μεταβεί στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Eversun κάνει την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος εύκολη και προσιτή, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Βοηθάμε τους Έλληνες καταναλωτές να ανεξαρτητοποιηθούν από τα αυξανόμενα κόστη της ενέργειας.

Έχουμε εμπειρία άνω των 15 ετών σε κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα και έχουμε υλοποιήσει πάνω από 500 μικρά ή μεγάλα έργα μέχρι σήμερα.

Διαθέτουμε αποκλειστικά δικά μας συνεργεία για την υλοποίηση όλων των έργων και υπάρχει επιπλέον έλεγχος ποιότητας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε όχι μόνο την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και την πιο ανταγωνιστική.

Πώς λειτουργεί;

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Μας δηλώνεις τις προδιαγραφές του χώρου σου καθώς και τις προβλεπόμενες ενεργειακές απαιτήσεις για τα επόμενα 25 χρόνια

Λαμβάνεις εξατομικευμένη προσφορά

Αναλύουμε τις απαιτήσεις σου και δημιουργούμε μια αναλυτική προσφορά που είναι μοναδική για σένα, λαμβάνοντας υπόψιν το διαθέσιμο κεφάλαιο και το πρόγραμμά σου.

Υλοποίηση χωρίς κανένα άγχος

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υλοποιήση. Ενημερώνεσαι διαρκώς για την πρόοδο των εργασιών. Είμαστε δίπλα σου για να απαντήσουμε ό,τι ερώτηση έχεις.

Απόλαυσε φθηνή ενέργεια για χρόνια

Εξοικονόμησε χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος για δεκαετίες και σταμάτα να ανησυχείς για οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση στο κόστος ενέργειας. Καλώς ήρθες στο μέλλον!!

Φωτοβολταϊκά σε χωράφι

Οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί αποτελούν μια δημοφιλή μορφή ανανεώσιμης ενέργειας που μπορούν να εγκατασταθούν σε χωράφια στην Ελλάδα. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίρια, επιχειρήσεις ή ακόμα και για πώληση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε χωράφια στην Ελλάδα απαιτεί την εκτέλεση πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένης της εκτίμησης του δυναμικού της ηλιακής ακτινοβολίας, της επιλογής του κατάλληλου σημείου, της σχεδίασης του συστήματος, της εγκατάστασης, της σύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτροδότησης και της συντήρησης. Ακόμα, χρειάζεται να ληφθούν υπόψη οι νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αδειών, των εγγραφών και των φορολογικών κανονισμών.

Σημαντικός παράγοντας για την αποτελεσματική τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και την απόδοση του συστήματος είναι η επιλογή του κατάλληλου σημείου και προσανατολισμού. Οι περιοχές με υψηλή ηλιοφάνεια και λίγο ή καθόλου σκιά από δέντρα ή κτίρια είναι ιδανικές για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών. Στην Ελλάδα, η μορφολογία του εδάφους είναι ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να συνυπολογίζεται. Για την ευκολότερη εγκατάσταση και συντήρηση των φωτοβολταϊκών πάνελ προτιμούμε περιοχές με υψίπεδα ή ελαφριές ανωμαλίες, καθώς και χωράφια που έχουν σχετικά εύκολη πρόσβαση. 

Η μελέτη, η τεχνική σχεδίαση και η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάνελ πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις οδηγίες που ισχύουν για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους. Οι μηχανικοί θα συντάξουν την τοπογραφική και υψομετρική μελέτη κι έπειτα θα προχωρήσουν στη μελέτη του σχεδίου που περιλαμβάνει τη σχεδίαση του φωτοβολταϊκού συστήματος, την εκτίμηση του κόστους του συστήματος και του κόστους εγκατάστασης, της λειτουργίας του συστήματος, καθώς και την αξιολόγηση του οικονομικού δυναμικού του έργου. 

Η επόμενη φάση είναι η υποβολή αιτήσεων και αδειοδοτήσεων στις αρμόδιες αρχές. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την υποβολή τεχνικών και οικονομικών πληροφοριών, καθώς και την τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων. Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο θα κατευθύνει τον πελάτη της για το αν υπάρχουν διάφορα κίνητρα και επιδοτήσεις από το κράτος ή άλλους φορείς.

Μετά την απόκτηση των απαραίτητων αδειών, ακολουθεί η εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο χωράφι. Αυτό περιλαμβάνει τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών πάνελ, την τοποθέτηση των καλωδίων και του εξοπλισμού, αλλά και τον έλεγχο της σύνδεσης του φωτοβολταϊκού συστήματος με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Αφού γίνει η εγκατάσταση, το φωτοβολταϊκό σύστημα θα αρχίσει να λειτουργεί και να παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Απαιτείται η τακτική συντήρηση του συστήματος για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική του λειτουργία και η μέγιστη απόδοσή του. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των πάνελ, τον έλεγχο των συνδέσεων, τον έλεγχο της απόδοσης των πάνελ, καθώς και τη διαχείριση οποιωνδήποτε πιθανών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού συστήματος, αξιολογείται η οικονομική απόδοση του έργου. Αυτό περιλαμβάνει την αξιολόγηση της παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, των εσόδων από την πώληση της ενέργειας στο δίκτυο, των λειτουργικών εξόδων και των κερδών, καθώς και των φορολογικών απολαβών. Η οικονομική αξιολόγηση βοηθάει στο να αξιολογηθεί η απόδοση της επένδυσης στο φωτοβολταϊκό σύστημα και να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις ή βελτιώσεις του συστήματος.

Συνολικά, η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε χωράφι απαιτεί τη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ ειδικών επαγγελματιών, των αρμόδιων αρχών και του ιδιοκτήτη του χωραφιού. Η επιλογή του κατάλληλου σημείου, η σωστή τεχνική εγκατάσταση, η συμμόρφωση προς τη νομοθεσία και η οικονομική αξιολόγηση αποτελούν βασικά στοιχεία για την επιτυχημένη τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε χωράφι στην Ελλάδα.

Γιατί να επιλέξεις την Eversun

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές και διαφανείς προσφορές. Αξιολογούμε τις ανάγκες σου, διαλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και δημιουργούμε μια εξατομικευμένη προσφορά μόνο για εσένα με ανάλυση και αιτιολόγηση κάθε κόστους.
Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Θέλουμε πάντα να τοποθετούμε αξιόπιστο, καλαίσθητο και μοντέρνο τεχνολογικά εξοπλισμό
Εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται από δικά μας συνεργεία που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία.
Εγγύηση εργασίας 5 ετών. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά.
Προσφέρουμε συνεχή εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σου σε όλες τις φάσεις του έργου να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση.
Αναλαμβάνουμε τα πάντα από το Α μέχρι το Ω.
Ο σκοπός μας είναι να αναβαθμίσεις ενεργειακά το χώρο σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Ό,τι και να προκύψει, είμαστε εκεί να το λύσουμε χωρίς να ασχοληθείς καθόλου.

Άριστες αξιολογήσεις από πελάτες μας

"Το έργο ολοκληρώθήκε μόνο σε μια μέρα και χωρίς κάνενα απρόοπτο. Στα πολύ θετικά η σωστή και τυπική επικοινωνία όλων των φάσεων του έργου."
Andy Smith Avatar - Cleaning X Webflow Template
Δημήτρης Καλογήρου
Χαλάνδρι, Αθήνα
“Εξαιρετικοί επαγγελματίες σε όλα τα κομμάτια. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια σπίτι του”
Sophie Moore Avatar - Cleaning X Webflow Template
Μαρία Παπακωνσταντίνου
Πετρούπολη, Αθήνα