Σχετικά με την Eversun

Ανανεώσιμες πηγές για έναν καθαρό πλανήτη

Πιστεύουμε έντονα ότι ένα βιώσιμο μέλλον για το πλανήτη είναι δυνατό και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ένα από τα πιo βασικά συστατικά για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε σπίτι ή εταιρεία να εκμεταλλευτεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παρέχοντας αξιόπιστες, αποδοτικές και εύκολα προσβάσιμες λύσεις.
Γνωρίζουμε ότι μια μετάβαση προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να φαίνεται δύσκολη ή να περιέχει πολλά ερωτηματικά, αλλά ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή τη διαδικασία εύκολη για όλους. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο πλανήτη για εμάς και τις μελλοντικές γενιές!

Το όραμά μας

Να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο πλανήτη μέσω καθαρής ενέργειας για κάθε σπίτι ή γραφείο.

Η εταιρεία

Η εταιρεία είναι ένα νέο δημιούργημα από μια ομάδα νέων επιστημόνων μηχανικών με πολυετή εμπειρεία στο χώρο της ενέργειας, των κατασκευών και της τεχνολογίας. Συνδυάζοντας αυτούς τους τρεις τομείς θέλουμε να προσφέρουμε μια ξεχωριστή υπηρεσία στους Έλληνες καταναλωτές.

Συγκεκριμένα θέλουμε να τοποθετήσουμε φωτοβολταϊκά συστήματα σε κάθε στέγη στην Ελλάδα, καθώς και να εγκαταστήσουμε και άλλα συμπληρωματικά συστήματα για αποδοτικές λύσεις για κάθε χώρο, όπως αντλίες θερμότητας, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, κ.α.

Η υπηρεσία εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα κομμάτια από την αρχή μέχρι το τέλος. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τη μελέτη, την αδειοδότηση, την εγκατάσταση, την ενεργοποίηση μέχρι και τη συντήρηση του συστήματος.Θέλουμε να προσφέρουμε λύσεις με το κλειδί στο χέρι έτσι ώστε ο πελάτης να μην ανησυχήσει για τίποτα.

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη γνώση να αναλάβει όλες τις διαδικασίες εσωτερικά μέσα από το μόνιμο προσωπικό της. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στις τιμές μας.Τα συνεργεία μας που αναλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις είναι έμπειρα, καταρτισμένα και τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι αξίες μας

Οι αξίες που διατηρούμε σε όλα μας τα έργα και συνεργασίες.

Ποιότητα

Έχουμε συγκεκριμένο πρωτόκολλο για πάνω από 100 σημεία που πρέπει να ελεγχθούν κατά τη διάρκεια της κάθε εγκατάστασης, ώστε να βεβαιωθούμε για ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ αυστηροί με τις διαδικασίες μας και γι’ αυτό προσφέρουμε 3 χρόνια εγγύηση εγκατάστασης, τη μεγαλύτερη στην αγορά.

Διαφάνεια

Είμαστε διαφανείς και επικοινωνούμε γραπτώς όλες τις διαδικασίες μας, συμπεριλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων και του κόστους κάθε έργου.
Καινοτομία

Η τεχνολογία και η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας και την αξιοποιούμε στο έπακρο. Χρησιμοποιούμε τον κορυφαίο εξοπλισμό σε κάθε είδος, παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις βάσει αναλύσεων των αναπτυγμένων εσωτερικών μας συστημάτων.

Αισθητική

Θέλουμε να τοποθετήσουμε φωτοβολταϊκά συστήματα σε κάθε στέγη, χωρίς ταυτόχρονα να χαλάσει την αισθητική του περιβάλλοντος. Ναι, είναι εφικτό με την κατάλληλη μελέτη και εξοπλισμό.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Δίνουμε μεγάλη σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια του έργου για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τις αποδόσεις αλλά και την αισθητική.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Αναλύουμε με λεπτομέρεια τις ανάγκες των πελατών μας και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η μεγαλύτερη επιβράβευση μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε ευχαριστημένοι, μόνο όταν είναι εκείνοι ευχαριστημένοι!!

Δες τις υπηρεσίες μας