Εγκατάσταση φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Σου βρίσκουμε και εγκαθιστούμε τον κατάλληλο φορτιστή για το αυτοκίνητό σου

ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ
211 1991 776

Η εταιρεία

Το όραμα της Eversun είναι να βοηθήσει κάθε σπίτι και εταιρεία στην Ελλάδα να μεταβεί στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Eversun κάνει την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος εύκολη και προσιτή, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Βοηθάμε τους Έλληνες καταναλωτές να ανεξαρτητοποιηθούν από τα αυξανόμενα κόστη της ενέργειας.

Έχουμε εμπειρία άνω των 15 ετών σε κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα και έχουμε υλοποιήσει πάνω από 500 μικρά ή μεγάλα έργα μέχρι σήμερα.

Διαθέτουμε αποκλειστικά δικά μας συνεργεία για την υλοποίηση όλων των έργων και υπάρχει επιπλέον έλεγχος ποιότητας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε όχι μόνο την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και την πιο ανταγωνιστική.

Πώς λειτουργεί;

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Μας δηλώνεις τις ανάγκες σου απαντώντας μερικές ερωτήσεις όπως το τι αυτοκίνητο διαθέτεις.

Λαμβάνεις εξατομικευμένη προσφορά

Λαμβάνεις εξατομικευμένη προσφορά

Αναλύουμε τις απαιτήσεις σου και δημιουργούμε μια αναλυτική προσφορά που είναι μοναδική για σένα.

Υλοποίηση χωρίς κανένα άγχος

Υλοποίηση χωρίς κανένα άγχος

Αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε όλη την εγκατάσταση μέσα σε λίγες ώρες. Είμαστε δίπλα σου για να απαντήσουμε ό,τι ερώτηση έχεις.

Απόλαυσε φθηνή ενέργεια για χρόνια

Απόλαυσε τις βόλτες σου


Φόρτιζε το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο στο σπίτι και ευχαριστήσου τις βόλτες με αυτό.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους φορτιστές

Η ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά οχήματα (η αλλιώς EV από το Electric Vehicle) είναι γεγονός και στην Ελλάδα. Τα EV οχήματα αυξάνονται όλο και περισσότερο ταυτόχρονα με την ανάγκη για εγκατάσταση φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.


Μίλα μαζί μας για να σε καθοδηγήσουμε στη σωστή επιλογή φορτιστή για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο.

Γιατί να επιλέξεις την Eversun

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές και διαφανείς προσφορές. Αξιολογούμε τις ανάγκες σου, διαλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και δημιουργούμε μια εξατομικευμένη προσφορά μόνο για εσένα με ανάλυση και αιτιολόγηση κάθε κόστους.
Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Θέλουμε πάντα να τοποθετούμε αξιόπιστο, καλαίσθητο και μοντέρνο τεχνολογικά εξοπλισμό
Εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται από δικά μας συνεργεία που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία.
Εγγύηση εργασίας 3 ετών. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά.
Προσφέρουμε συνεχή εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σου σε όλες τις φάσεις του έργου να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση.
Αναλαμβάνουμε τα πάντα από το Α μέχρι το Ω.
Ο σκοπός μας είναι να αναβαθμίσεις ενεργειακά το χώρο σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Ό,τι και να προκύψει, είμαστε εκεί να το λύσουμε χωρίς να ασχοληθείς καθόλου.

Άριστες αξιολογήσεις από πελάτες μας

"Εκδήλωσα ενδιαφέρον την Κυριακή και την Τρίτη ο φορτιστής είχε ήδη τοποθετηθεί. Άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση!"
Andy Smith Avatar - Cleaning X Webflow Template
Νίκος Παππάς
Ψυχικό, Αθήνα
"Πολύ άμεση και ουσιαστική επικοινωνία. Το συνεργείο φιλικό και έκανε τη δουλειά χωρίς να λερώσει καθόλου. Θα χρησιμοποιήσω την Eversun ξανά!"
Sophie Moore Avatar - Cleaning X Webflow Template
Δέσποινα Καμπά
Ωρωπός, Αττική

Συχνές Ερωτήσεις

Δες παρακάτω τις απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις που μπορεί και εσύ να έχεις σχετικά με τους φορτιστές αυτοκινήτου.

Τι φορτιστές υπάρχουν διαθέσιμοι;

Οι φορτιστές χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος AC και τους ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος DC.

Οι AC φορτιστές χωρίζονται σε μονοφασικοί και τριφασικοί. Οι μονοφασικοί είναι κυρίως στα 7 kW ενώ οι τριφασικοί στα 11 και 22 kW. Η ισχύς που χρειάζεστε προκύπτει από τις ανάγκες σας αλλά και την επάρκεια του δικτύου σας. Η επιλογή φορτιστή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς να ξοδεύετε χρήμστα χωρίς λόγο.

Οι DC φορτιστές αφορούν ισχύς μεγαλύτερες των 22 kW και προορίζονται κυρίως για δημόσια χρήση.