Αγροτικά φωτοβολταϊκά

Μείωσε το λογαριασμό ρεύματος για τα επόμενα 25 χρόνια εκμεταλλεύοντας την ηλιακή ενέργεια

ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ
211 1991 776

Πακέτα προσφορών

Δες ενδεικτικές τιμές από τα πιο δημοφιλή φωτοβολταϊκά συστήματα που ζητάνε οι πελάτες μας.

Η εταιρεία

Το όραμα της Eversun είναι να βοηθήσει κάθε νοικοκυριό και εταιρεία στην Ελλάδα να μεταβεί στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Eversun κάνει την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος εύκολη και προσιτή, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Βοηθάμε τους Έλληνες καταναλωτές να ανεξαρτητοποιηθούν από τα αυξανόμενα κόστη της ενέργειας.

Έχουμε εμπειρία άνω των 15 ετών σε κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα και έχουμε υλοποιήσει πάνω από 500 μικρά ή μεγάλα έργα μέχρι σήμερα.

Διαθέτουμε αποκλειστικά δικά μας συνεργεία για την υλοποίηση όλων των έργων και υπάρχει επιπλέον έλεγχος ποιότητας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε όχι μόνο την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και την πιο ανταγωνιστική.

Πώς λειτουργεί;

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Μας δηλώνεις τις προδιαγραφές του χώρου σου καθώς και τις προβλεπόμενες ενεργειακές απαιτήσεις για τα επόμενα 25 χρόνια

Λαμβάνεις εξατομικευμένη προσφορά

Αναλύουμε τις απαιτήσεις σου και δημιουργούμε μια αναλυτική προσφορά που είναι μοναδική για σένα, λαμβάνοντας υπόψιν το διαθέσιμο κεφάλαιο και το πρόγραμμά σου.

Υλοποίηση χωρίς κανένα άγχος

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υλοποιήση. Ενημερώνεσαι διαρκώς για την πρόοδο των εργασιών. Είμαστε δίπλα σου για να απαντήσουμε ό,τι ερώτηση έχεις.

Απόλαυσε φθηνή ενέργεια για χρόνια

Εξοικονόμησε χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος για δεκαετίες και σταμάτα να ανησυχείς για οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση στο κόστος ενέργειας. Καλώς ήρθες στο μέλλον!!

Εγκατάσταση αγροτικών φωτοβολταϊκών

Τα αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν μία ελκυστική λύση για την παραγωγή βιώσιμης ενέργειας στην Ελλάδα. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την αυξημένη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και την ανανεώσιμη ενέργεια, τα αγροτικά φωτοβολταϊκά έχουν αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγροτικό τομέα της χώρας.

Αυτά τα φωτοβολταϊκά συστήματα εγκαθίστανται στα αγροκτήματα και τις αγροτικές εκτάσεις, εκμεταλλευόμενα τον ήλιο ως πηγή ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Αποτελούνται από ηλιακούς πίνακες που μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεωργία, όπως για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για την άρδευση των καλλιεργειών, των πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, θερμοκηπίων, αλιευτικών καταφυγίων κ.α. μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος ή να πωληθεί στο δίκτυο. 

Η εγκατάσταση αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχει πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες και τις αγροτικές κοινότητες. Παράγουν βιώσιμη ενέργεια που μπορεί να καλύψει μέρος ή και το σύνολο των ενεργειακών αναγκών του αγροκτήματος, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και αυξάνοντας την οικονομική ανεξαρτησία των αγροτών.

Επιπλέον τα αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα προσφέρουν περιβαλλοντικά οφέλη, καθώς βοηθούν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και της ρύπανσης από την παραγωγή ενέργειας από άλλες πηγές. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και στην αειφορία του αγροτικού τομέα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των αγροτικών φωτοβολταϊκών είναι ότι εκμεταλλεύονται τις εκτάσεις σε αγρανάπαυση, δηλαδή γη που δεν χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια ή άλλες αγροτικές δραστηριότητες. Έτσι, δίνουν τη δυνατότητα στους αγρότες να εκμεταλλευτούν τις ανεκμετάλλευτες εκτάσεις του αγροκτήματός τους, αυξάνοντας τα εισοδήματά τους από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τα έσοδα αυτά θεωρούνται αγροτικά εισοδήματα και άρα φορολογούνται ως τέτοια. 

Ωστόσο, η εγκατάσταση αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων απαιτεί προσοχή. Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι περιβαλλοντικοί περιορισμοί, οι νομικές απαιτήσεις, καθώς και οι οικονομικοί στόχοι της εγκατάστασης των αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων. Πριν την εγκατάσταση πρέπει να διερευνηθούν οι επιπτώσεις στο έδαφος, το νερό και τη βιοποικιλότητα, καθώς και να διασφαλιστεί η τήρηση των περιβαλλοντικών κανονισμών για την αειφόρο χρήση των αγροτικών εκτάσεων. Τέλος, πρέπει να μην διαταράσσεται η γεωργική χρήση του εδάφους και η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της περιοχής. 

Όσον αφορά τις νομικές απαιτήσεις, η εγκατάσταση αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων υπόκειται σε άδειες και άλλες διαδικασίες έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Ενώ ως προς τους οικονομικούς παράγοντες, οι υποψήφιοι επενδυτές θα ενημερωθούν από την εταιρεία που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση των αγροτικών φωτοβολταϊκών για την επιδότηση που παρέχεται από το κράτος, καθώς και για όλους τους φορολογικούς κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία των αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Γιατί να επιλέξεις την Eversun

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές και διαφανείς προσφορές. Αξιολογούμε τις ανάγκες σου, διαλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και δημιουργούμε μια εξατομικευμένη προσφορά μόνο για εσένα με ανάλυση και αιτιολόγηση κάθε κόστους.
Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Θέλουμε πάντα να τοποθετούμε αξιόπιστο, καλαίσθητο και μοντέρνο τεχνολογικά εξοπλισμό
Εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται από δικά μας συνεργεία που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία.
Εγγύηση εργασίας 5 ετών. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά.
Προσφέρουμε συνεχή εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σου σε όλες τις φάσεις του έργου να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση.
Αναλαμβάνουμε τα πάντα από το Α μέχρι το Ω.
Ο σκοπός μας είναι να αναβαθμίσεις ενεργειακά το χώρο σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Ό,τι και να προκύψει, είμαστε εκεί να το λύσουμε χωρίς να ασχοληθείς καθόλου.

Άριστες αξιολογήσεις από πελάτες μας

"Το έργο ολοκληρώθήκε μόνο σε μια μέρα και χωρίς κάνενα απρόοπτο. Στα πολύ θετικά η σωστή και τυπική επικοινωνία όλων των φάσεων του έργου."
Andy Smith Avatar - Cleaning X Webflow Template
Δημήτρης Καλογήρου
Χαλάνδρι, Αθήνα
“Εξαιρετικοί επαγγελματίες σε όλα τα κομμάτια. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια σπίτι του”
Sophie Moore Avatar - Cleaning X Webflow Template
Μαρία Παπακωνσταντίνου
Πετρούπολη, Αθήνα