Εξοικονόμησε χρήματα με ένα φωτοβολταϊκό στέγης

Μείωσε το λογαριασμό ρεύματος για τα επόμενα 25 χρόνια εκμεταλλεύοντας την ηλιακή ενέργεια

ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ
211 1991 776

Πακέτα προσφορών

Δες ενδεικτικές τιμές από τα πιο δημοφιλή φωτοβολταϊκά συστήματα που ζητάνε οι πελάτες μας.

Η εταιρεία

Το όραμα της Eversun είναι να βοηθήσει κάθε νοικοκυριό και εταιρεία στην Ελλάδα να μεταβεί στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Eversun κάνει την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος εύκολη και προσιτή, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Βοηθάμε τους Έλληνες καταναλωτές να ανεξαρτητοποιηθούν από τα αυξανόμενα κόστη της ενέργειας.

Έχουμε εμπειρία άνω των 15 ετών σε κατασκευαστικά και ενεργειακά έργα και έχουμε υλοποιήσει πάνω από 500 μικρά ή μεγάλα έργα μέχρι σήμερα.

Διαθέτουμε αποκλειστικά δικά μας συνεργεία για την υλοποίηση όλων των έργων και υπάρχει επιπλέον έλεγχος ποιότητας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε όχι μόνο την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και την πιο ανταγωνιστική.

Πώς λειτουργεί;

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Μας δηλώνεις τις προδιαγραφές του χώρου σου καθώς και τις προβλεπόμενες ενεργειακές απαιτήσεις για τα επόμενα 25 χρόνια

Λαμβάνεις εξατομικευμένη προσφορά

Αναλύουμε τις απαιτήσεις σου και δημιουργούμε μια αναλυτική προσφορά που είναι μοναδική για σένα, λαμβάνοντας υπόψιν το διαθέσιμο κεφάλαιο και το πρόγραμμά σου.

Υλοποίηση χωρίς κανένα άγχος

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υλοποιήση. Ενημερώνεσαι διαρκώς για την πρόοδο των εργασιών. Είμαστε δίπλα σου για να απαντήσουμε ό,τι ερώτηση έχεις.

Απόλαυσε φθηνή ενέργεια για χρόνια

Εξοικονόμησε χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος για δεκαετίες και σταμάτα να ανησυχείς για οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση στο κόστος ενέργειας. Καλώς ήρθες στο μέλλον!!

Τι είναι τα φωτοβολταϊκά στέγης

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από  φωτοβολταϊκα, είναι σήμερα μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Τα φωτοβολταϊκά μετατρέπουν το φως του ήλιου σε ηλεκτρισμό χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον. Επιπλέον, κανένας ρύπος δεν απελευθερώνεται κατά την παραγωγή ενέργειας. Με τη σωστή επιλογή της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, το κόστος θέρμανσης μπορεί να μειωθεί σημαντικά η και να μηδενιστεί.

Φωτοβολταϊκά συστήματα  Net-Metering

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα χρησιμοποιούν τη δωρεάν ηλιακή ενέργεια για να παράξουν ηλεκτρική ενέργεια, δίχως να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Την παραγώμενη ηλεκτρική ενέργεια, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για τις ανάγκες της οικιακής μας κατανάλωσης ή να την διοχετεύσουμε στο ηλεκτρικό δίκτυο Η κύρια διαφορά τους με τα ηλιοθερμικά συστήματα έγκειται στο ότι τα φωτοβολταϊκά μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια απευθείας σε ηλεκτρισμό, ενώ τα ηλιοθερμικά μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια πρώτα σε θερμική και μετέπειτα σε ηλεκτρική.Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως αυτόνομα συστήματα ή σε συνδυασμό με άλλες πηγές ενέργειας.

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών στέγης

Ας ξεκινήσουμε από την κοινή παραδοχή ότι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών αποτελεί μία αληθινή λύση αυτονομίας, εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων και βελτίωσης του αποτυπώματος άνθρακα που αφήνει το κάθε σπίτι. Με τη σωστή εγκατάσταση μπορείτε να παράγετε αρκετή ενέργεια για να καλύπτετε τις ενεργειακές σας ανάγκες, μειώνοντας παράλληλα την εξάρτησή σας από το τοπικό δίκτυο κοινής ωφέλειας. Επιπλέον, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την παραγωγή της δικής σας ηλεκτρικής ενέργειας θα αυξήσει σίγουρα την αξία του ακινήτου σας. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι ότι το εισόδημά τους είναι εγγυημένο και αφορολόγητο για 25 χρόνια, δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον, είναι πολύ ανθεκτικά στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζονται εργασίες συντήρησης, θα λειτουργούν πάντα αφού ο ήλιος αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και τέλος, υπάρχουν πια προγράμματα που επιδοτούν τη χρηματοδότηση της εγκατάστασής τους έως και στο 100%.

- Μειωμένο ενεργειακό κόστος
Τα περισσότερα πάνελ έχουν ισχύ περίπου μεταξύ 250 και 350 Watt. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, τα ηλιακά πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, ένα τετραγωνικό μέτρο φωτοβολταϊκών πάνελ μπορεί να παράγει έως και 80 kWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως. Εάν το σπίτι σας χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο 30 kWh ηλεκτρικής ενέργειας κάθε μέρα, τότε τα φωτοβολταϊκά πάνελ συμβάλλουν κατά την ίδια αναλογία και στη μείωση του μηνιαίου ενεργειακού σας κόστους. Εάν χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα που είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο τότε μπορείτε να συνδέσετε τα φωτοβολταϊκά σας με το τοπικό δίκτυο κοινής ωφέλειας και να πουλάτε την πλεονάζουσα ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά σας πάνελ. Τα χρήματα που θα παίρνετε θα αποσβέσουν ακόμη γρηγορότερα την επένδυσή σας. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο σύστημα θα είστε και πάλι κερδισμένοι γιατί θα εξοικονομείτε χρήματα από τις μειωμένες δαπάνες που θα έχετε.

- Ενεργειακή αυτονομία
Όταν έχετε δικά φωτοβολταϊκά συστήματα στην στέγη σας είστε ενεργειακά αυτόνομοι. Αυτό σημαίνει ότι είτε είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο, είτε όχι, θα έχετε πάντα ρεύμα ακόμη και στις περιπτώσεις που στην περιοχή σας γίνονται συχνά διακοπές ρεύματος ή ακόμη κι αν προκύψει βλάβη από καιρικά φαινόμενα ή άλλους λόγους.

- Βελτίωση του αποτυπώματος άνθρακα
Η ηλιακή ενέργεια είναι καθαρή και δεν έχει άνθρακα. Όταν λοιπόν έχετε ηλιακούς συλλέκτες στην στέγη σας, μειώνετε την ποσότητα των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τρεις τόνους ετησίως. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένα αέριο που παγιδεύει τη θερμότητα και συντελεί στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Όσο περισσότερα είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα, τόσο λιγότερες είναι οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα που παράγει κάθε σπίτι.

Γιατί να επιλέξεις την Eversun

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές και διαφανείς προσφορές. Αξιολογούμε τις ανάγκες σου, διαλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και δημιουργούμε μια εξατομικευμένη προσφορά μόνο για εσένα με ανάλυση και αιτιολόγηση κάθε κόστους.
Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Θέλουμε πάντα να τοποθετούμε αξιόπιστο, καλαίσθητο και μοντέρνο τεχνολογικά εξοπλισμό
Εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται από δικά μας συνεργεία που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία.
Εγγύηση εργασίας 5 ετών. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά.
Προσφέρουμε συνεχή εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σου σε όλες τις φάσεις του έργου να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση.
Αναλαμβάνουμε τα πάντα από το Α μέχρι το Ω.
Ο σκοπός μας είναι να αναβαθμίσεις ενεργειακά το χώρο σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα. Ό,τι και να προκύψει, είμαστε εκεί να το λύσουμε χωρίς να ασχοληθείς καθόλου.

Άριστες αξιολογήσεις από πελάτες μας

"Το έργο ολοκληρώθήκε μόνο σε μια μέρα και χωρίς κάνενα απρόοπτο. Στα πολύ θετικά η σωστή και τυπική επικοινωνία όλων των φάσεων του έργου."
Andy Smith Avatar - Cleaning X Webflow Template
Δημήτρης Καλογήρου
Χαλάνδρι, Αθήνα
“Εξαιρετικοί επαγγελματίες σε όλα τα κομμάτια. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια σπίτι του”
Sophie Moore Avatar - Cleaning X Webflow Template
Μαρία Παπακωνσταντίνου
Πετρούπολη, Αθήνα

Συχνές Ερωτήσεις

Δες παρακάτω τις απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις που μπορεί και εσύ να έχεις σχετικά με τα φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης.

Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η οροφή μου;

Θα πρέπει πρώτα να υπολογίσετε με τον μηχανικό την εγκατεστημένη ισχύ σε kW του φωτοβολταϊκού συστήματος. Στη συνέχεια θα πρέπει να εξετάσετε αν διαθέτετε τον απαιτούμενο χώρο στην ταράτσα ή σκεπή σας.

  • Ταράτσα: σαν γενικό κανόνα υπολογίστε περίπου 8 τ.μ. ανά εγκατεστημένο kW. Δηλαδή για ένα σύστημα 5kW θα χρειαστείτε περίπου 40 τ.μ. και για ένα αντίστοιχο με 10kW τότε θα χρειαστείτε περίπου 80 τ.μ.
  • Κεραμοσκεπή: σαν γενικό κανόνα υπολογίστε περίπου 4-5 τ.μ. ανά εγκατεστημένο kW. Δηλαδή για ένα σύστημα 5kW θα πρέπει να διαθέτετε 20 με 25 τετραγωνικά μέτρα, ενώ για ένα σύστημα 10kW η απαίτηση χώρου θα είναι περίπου 40 με 50 τ.μ.

Πόσα kW χρειάζομαι;

Η εγκατεστημένη ισχύς σε kW εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την ετήσια ενέργεια που απορροφά ο καταναλωτής από το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο.

Σαν πρώτο βήμα λοιπόν ο καταναλωτής θα πρέπει να συγκεντρώσει τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος από τον προμηθευτή του.

Αφού αθροίσει λοιπόν τις υπάρχουσες αλλά και τις μελλοντικές καταναλώσεις θα πρέπει να γίνει ο υπολογισμός του μεγέθους του φωτοβολταϊκού συστήματος με κριτήριο την αντίστοιχη παραγωγή του φωτοβολταϊκού ώστε να καταφέρει να ισορροπήσει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια με την ενέργεια που καταναλώνεται σε ετήσια βάση.

Υπάρχουν έξοδα συντήρησης μετά την εγκατάσταση;

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ αφού εγκατασταθούν δεν απαιτούν εργασίες συντήρησης. Ωστόσο, για να είστε σίγουροι για τη μέγιστη δυνατή απόδοσή τους, μπορείτε να τα παρακολουθείτε ώστε να προλάβετε μία ενδεχόμενη ζημιά. Καλό είναι επίσης, μία φορά περίπου το χρόνο να καθαρίζετε με μαλακό σφουγγάρι τις επιφάνειές τους με σαπούνι και νερό ώστε να φεύγουν κουτσουλιές, σκουπίδια και άλλες βρωμιές.

Σε περίπτωση που κάποια σημεία των πάνελ έχουν διαβρωθεί, μπορείτε να απομακρύνετε τη διάβρωση με ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο.

Εννοείται ότι στην περίπτωση που παρατηρήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, πρέπει να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της εταιρείας που τα εγκατέστησε.

Πρέπει να έχω δική μου ταράτσα η σκεπή;

Επιτρέπεται η εγκατάσταση ενός ή περισσότερων Φ/Β συστημάτων σε κοινόχρηστο ή κοινόκτητο χώρο κτιρίου.

Δικαίωμα ένταξης στις διατάξεις του Net Metering έχουν οι κύριοι των  οριζόντιων ιδιοκτησιών ή οι έχοντες τη νόμιμη χρήση αυτών μετά την παραχώρηση χρήση του κοινόχρηστου ή κοινόκτητου χώρου από τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες. Επιτρέπεται η παραχώρηση χρήσης χώρου για την εγκατάσταση Φ/Β συστήματος, μετά από έγγραφη συμφωνία του κυρίου του χώρου αυτού, σε κύριο ή τον έχοντα νόμιμη χρήση οριζόντιας ιδιοκτησίας του κτιρίου όπου βρίσκεται ο χώρος.

Κάθε  φωτοβολταϊκό  σύστημα αντιστοιχίζεται  αποκλειστικά  με  έναν μετρητή κατανάλωσης.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Eversun;

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε μόνο την Αττική και τις γύρω κοντινές περιοχές αλλά πολύ σύντομα θα εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.